Jocuri aventura

Jocuri de aventura pentru copii. Intra in aventura perfecta si distreaza-te cu cele mai bune jocuri online de la Friv. Intra in caruselul magic si aventureaza-te intr-o lume fantastica.
Provocarile jocurile de aventura sunt multiple poti sa alegi dintr-o vasta colectie de jocuri online in care intri in diverse lumi si personaje cu care interactinezi in fiecare misiune. Daca iti place aventura cu eroi atunci poti sa-k folosesti pe Spiderman sau Mario. Dar poti de asemnea sa fii propriul tau erou si sa reusesti sa invingii temerile atunci cand te aventurezi in lumi neunoscute.
Aici aventura te va duce la limita dar poti sa castigi cele mai bune niveluri in care trebuie sa concurezi.

Cam ce ai putea in sectiunea jocurilor de aventura?


Ei bine sa incepmm cu celebrul joc de aventrua Tomb runner in care te aventurezi in dierse locuri si alergi pentru a ajunge la final in siguranta. 
Avem seria de jocuri cu masinuta whelly  -  masinuta calatoare care pleaca in lume spre aventura suprema. Exista o serie de jocuri cu Wheely poti inecrca mai multe versiunni care te vor duce in diverse locuri magice.

Daca iti pace aventura pe 4 roti nu rata aventura oferita de Road Racer, pleci intr-o calatorie cu masina si eviti totul in calea ta pentru a ajunge la destinatie.

Jocurile Friv de aventura sunt mai mult decat perfecte pentru o seara dsitarctiva atunci cand cauti jocuri online gratis.
Time: 0.03 s.