Jocuri cu pisici

Jocuri cu pisici distractive pentru iubitorii de animale. Joaca ele mai noi jocuri in care pisicile sunt personajele principale si care te poti distra zi de zi alaturi de friv.
Pisicile sunt animale de casa foarte indragite pentru ca stiu sa se lipeasca de sufletul tau si de aceea jocurile cu acestea sunt foarte cautate si apreciate de jucatori de jocuri online. Ai o multitudine de optiuni de joc cand vine vorba de jocurile cu animale de la Friv iar jocurile cu pisici sunt apreciate in feleul lor.

Ce reprezinta jocurile cu pisici


Ca multe alte jocuri de pe friv.ro pisicile reprezinta o categorie indragita si cu care te poti distra zi de zi. Aici ai o multitudine de provocari poti sa ingrijesti pisicile facandu-le  baie si toaleta zilnica , trebuie sa ai grija de blana lor care este foarte delicate. Trebuie sa te asiguri ca sunt sanatoase si daca dau semne de boala sa le duci la doctor.

Poti de asemenea sa le imbraci alturi de printese pt a participa la sedinte foto sau diverse evenimente pentru ca pisicile sunt mereu prezente in viata vedetelor care le doresc alaturi in cele mai frumoase momente din viata lor.

Incearca si tu jocurile de pisici de pe friv si ai sa vezi ca magic este la 2 pasi.

De asemenea nu trebuie sa ratezi jocurile cu Tom si Angela sau cele cu kitty si un joc interesant este kitty real dentist in care esti un doctor si trebuie sai grija de dantura pisicii

Spor la joc
Time: 0.03 s.